HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


SmartGames FroggitTuotemerkki: SmartGames
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 27,80 € 26,70 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


SmartGames SmartGames Froggit peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 26,70 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Opettavat pelit

SmartGames Froggit perhepeli nyt meiltä edullisesti hintaan 26,70 euroa!

SmartGames Froggit on koko perheen strategiapeli

Hyppele lumpeenlehdeltä toiselle ja koita johdattaa sammakkoperheesi vastakkaiselle rannalle. Yritä samalla estää muita sammakoita ylittämästä lampea, mutta muista varoa kalaa.

SmartGames Froggit pelissä pelaajat liikuttavat vuorollaan sammakoitaan ja etenevät lumpeenlehdeltä toiselle. Liikuteltaessa sammakoita tarvitaan jonkin verran strategista ajattelua, että lammessa vaaniva kala ei pääse säykyttämään sammakoita takaisin lähtöasemaan. Pelin voittaa se pelaaja, joka onnistuu saamaan ensimmäisenä koko sammokkoperheensä vastarannalle.

Kaksi peliversiota

SmartGames Froggit peli sisältä kaksi peliversiota. Haastavammassa peliversiossa voidaan muodostaa sammakoista tiimejä ja edetä pieni sammakko selässä tai loukuttaa vastapelaajan sammakko hyppäämällä sen päälle. Nämä haastavamman peliversion ominaisuudet tuovat peliin täysin uudenlaisia strategisia piirteitä. Ei kuitenkaan tässäkään peliversiossa sovi unohtaa kalaa, joka voi sotkea hienotkin suunnitelmat!

Visuaalisesti upea ja houkutteleva peli

SmartGames Froggit pelissä on upeaa visuaalisuutta: Upea pyöreä lammikkoa muistuttava pelilauta luo peliin tunnelmaa ja hauskannäköiset värikkäät sammakot houkuttelevat pelaamaan. Froggit on palkitun SmartGames-logiikkapelisarjan ensimmäinen yhdessä pelattava perhepeli.

Pelaaminen kehittää taitoja

SmartGames Froggit pelin pelaaminen on monella tavalla kehittävää ja samalla myös hauskaa. Pelaamisessa tarvitaan keskittymiskykyä ja pelissä onnistuminen vaatii suunnitelmallisuutta. Ongelmanratkaisutaidot saavatkin hyvää harjoitusta hauskasti pelin lomassa ihan huomaamatta. Kahden erilaisen peliversion ansioista kaikenikäisille pelaajille löytyy sopivasti haastetta. Hyppää mukaan lumpeenlehtien sekaan sammakkolampeen pelaamaan!

SmartGames Froggit pelipakkauksen sisältö

  • Pelilauta
  • 6 sammakkoperhettä (kaksi isoa ja kolme pientä sammakkoa)
  • Kala
  • Pelisäännöt

SmartGames Froggit pelin esittelyvideo

Tutustu SmartGames Froggit perhepeliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 6+
Pelaajamäärä: 2-6

SmartGames

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
SmartGames Grabbit
Wingspan: Euroopan linnut lisäosa
Sqiz
Sequence Numbers
Villikissa 300 Classic
Tempo
Pipsa Possu Muistipeli
Maailman ihmeet
Wingspan: Oseanian linnut lisäosa
Quips
Villikissa ensipeli (My First)
Leikkien Muodosta tarina -piirustuspeli
Dobble
Fauna (2.laitos)
WingspanTuotteen hakusanat: SmartGames, Froggit, perhepeli, peli, strategiapeli, sammakot, sammakko, sammakkopeli, kala, lumpeet, lumpeenlehdet, Hinta, edullisesti
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.