HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Escape Room Family Jungle pakohuonepeliTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit
Kohderyhmä: Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 27,50 € 26,50 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Escape Room Family Jungle pakohuonepeli peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 26,50 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit

Escape Room Family Jungle koko perheen pakohuonepeli nyt huippuedullisesti hintaan 26,50 euroa!

Pakohuonepelin huumaa kotisohvalta käsin

Escape Room Family Jungle pakohuonepeli tuo koko perheen pakohuonepelin huuman kotisohvallesi. Tämän viidakkoaiheisen pelin tehtävien ratkaisemiseen ja kätkettyjen vihjeiden löytämiseen tarvitaan pelaajien välistä yhteistyötä. Pelissä kisataan kelloa vastaan ja aikaa on käytettävissä ainoastaan 60 minuuttia. Koodinpurkulaite näyttää jäljellä olevan ajan. Laite luo peliin tunnelmaa ja antaa vihjeitä.

Yhteispelin avulla voittoon

Tässä pelissä pelaajat voittavat tai häviävät yhdessä. Kaikkien pelaajien tulee pyrkiä suoriutumaan mahdollisimman hyvin omasta osuudestaan. Kaikkein tärkeintä pelissä on yhteistyö, jonka avulla selvitetään tehtävät ja ratkaistaan mysteerit ennen kuin aika on lopussa. Jos et ole koskaan pelannut pakohuonepeliä, niin tämä peli tarjoaa sinulle uuden hienon kokemuksen. Et voi edes kuvitella, kuinka nopeasti 60 minuuttia voikaan kulua!

Lisätietoa Chrono Decoder koodinpurkulaitteesta

Chrono Decoder koodinpurkulaite on pakohuoneseikkailusi tärkein väline. Koodinpurkulaitteessa on laskuri, joka näyttää jäljellä olevan ajan ja laskee sitä 60 minuutista alaspäin. Kun painat nappia, aika alkaa käymään. Aika on tässä pelissä pelaajien pahin vihollinen. Äänimaailma muuttuu ajan kuluessa ja rakentaa painetta pelin loppua kohti. Syöttämällä oikean avaimen koodinpurkulaitteeseen, pelisi etenee. Jos syötät virheellisen avaimen, laite vähentää peliaikaa minuutilla. Kun syötät koodin oikein pelin kolmannessa osiossa, laite pysähtyy.

Chrono Decoder koodinpurkulaite myös muistuttaa sinua ottamaan vihjeitä ajoittain ja kertoo ovatko syöttämäsi koodit oikein vai väärin.

Kolme pakohuonetehtävää

Maaginen apina

Vaikeusaste 2

Ystäväsi Natalie katosi vuosi sitten jäljettömiin. Näet yhtäkkiä Herra Collinsin matematiikan tunnin aikana erikoisen unen salaperäisestä apinapatsaasta. Voisikohan tuon patsaan löytäminen auttaa Natalien katoamisen ratkaisemisessa? Ensin pitäisi kuitenkin pystyä jotenkin pakenemaan jälki-istunnasta...

Käärmeen purema

Vaikeusaste 3

Huone häviää apinapatsaan aiheuttaessa voimakkaan välähdyksen. Silmien alkaessa hiljalleen sopeutua muuttuneeseen ympäristöön, käy ilmi, että olette päätyneet viidakkoon. Tämän täytyi olla myös Natalien kokema kohtalo. Jos tuo on totta, niin ehkä hänet voi löytää tästä viidakosta...

Kuuportaali

Vaikeusaste 3

Natalien kertomuksen mukaan, kuuportaalin kautta kulkeminen on ainoa mahdollisuus päästä takaisin tuntemaanne maailmaan. Tuo on kuitenkin mahdollista vain silloin, kun smaragdinvihreä kuu on taivaalla, joka tapahtuu vain kerran kymmenessä vuodessa. Kuu on täsmälleen tunnin päästä oikeassa paikassa taivaalla ja portaali aukeaa silloin. Teidän on siis kiirehdittävä, ettei tarvitse odottaa kymmentä vuotta ennen seuraavaa mahdollisuutta!

Escape Room Family Jungle Pakohuonepelin pakkauksen sisältö:

  • Chrono decooder koodinpurkulaite
  • Vihjekorttien tarkistin
  • 16 avainta
  • 3 x 8 vihjekorttia
  • 3 peliä: Maaginen apina, Käärmeen purema ja Kuuportaali.
  • Ohjekirjanen

Escape Room Family Jungle Pakohuonepelin pelaamiseen tarvitaan kolme AA-paristoa. Paristot eivät sisälly pelipakkauksen.

Escape Room Family Jungle pelin esitelyvideo

Tutustu Escape Room Family Jungle peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon täst linkistä. Linkki vie Youtubessa olevaan videosisältöön.

Tutustu myös muihin saman sarjan pakohuonepeliin

Meiltä on saatavana myös seuraavat samaan sarjaan kuuluvat pakohuonepelituotteet.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 3-5
Peliaika: 60 min.


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Escape Room Pakohuonepeli
Leikkien Match Madness
Ubongo
Ubongo 3D
SmartGames Grabbit
Rolit
Kiinanshakki matkapeli
Escape Room Horror Pakohuonepeli
Unlock! Escape Adventures
Wooden Chess (puinen shakki)
Escape Room Family Aikamatka pakohuonepeliTuotteen hakusanat: Escape, Room, Family, Jungle, Pakohuonepeli, edullisesti, hinta, kolme, pakohuonetehtävää, perheille, pakohuone, lautapeli, peli, lautapelit, perheiden, seurapeli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.