HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Meccano Junior Monsteriauto (Monster Jam Grave Digger)Tuotemerkki: Meccano
Tuoteryhmät: Opettavat pelit, Rakennussarjat, Rakennussarjat ja muut lelut
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 35,50 € 33,90 €

Hinta sis. alv 24%.Meccano Meccano Junior Monsteriauto  (Monster Jam Grave Digger) peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 33,90 €. Tuoteryhmät: Opettavat pelit, Rakennussarjat, Rakennussarjat ja muut lelut

Meccano Junior Monsteriauto nyt meiltä edullisesti hintaan 33,90 euroa!

Rakenna hurja monsteriauto!

Meccano Junior Monsteriauto rakennussarjan avulla voit rakentaa upean Monster Jam Grave Digger monsteriauton! Rakennussarja sisältää yhteensä 127 osaa. Sarjan mukana tulee työkalut auton kokoamiseen ja tarroja upean ulkoasun viimeistelyyn. Yli 5-vuotiaille soveltuva rakennussetti on helppo koota mukana tulevilla työkaluilla. Mutterit napsautetaan kiinni osiin, jolloin ne lukkiutuvat ja ruuveja käytetään kappaleiden kiinnittämiseen.

Suuret renkaat, jousitus ja moottori!

Meccano Junior Grave Digger Monsteriautossa on suuret renkaat ja jousitus, niinpä hurjat ja upeat temput onnistuvat sillä loistavasti! Autossa on myös vedettävä moottori. Auto saadaan liikkumaan vetämällä autoa ensin taaksepäin, jolloin liike-energiaa varastoituu auton moottoriin ja se saa auton liikkuman hurjaa vauhtia eteenpäin.

Auton kokoaminen ja sillä leikkiminen on hauskaa ja kehittävää. Leikin ja rakentelun avulla oppii tieteen, tekniikan ja matematiikan soveltamista käytäntöön. Samalla motoriset taidot ja ongelmanratkaisukyky kehittyvät.

Meccano Junior monsteriauton esittelyvideo

Tutustu Meccano Junior Monsteriautoon esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 5+

Meccano

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Meccano 10 mallin rakennussetti - Motoroitu auto
Meccano Junior Bucket
Clementoni Action & Reaction kuularata setti
Clementoni EcoBot RobottiTuotteen hakusanat: Meccano, Junior, Monsteriauto, Hinta, Monster, Jam, auto, rakennussarja, rakennussetti, lelu, opettava, jouset, renkaat, moottori
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.