HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Harry Potter TietopeliTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 24,90 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Harry Potter Tietopeli peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 24,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit

Harry Potter Tietopeli nyt meiltä edullisesti hintaan 24,90 euroa

Harry Potter kirjoihin ja elokuviin perustuva peli

J. K. Rowlingin kirjoittama Harry Potter -fantasiakirjasarja sisältää yhteensä seitsemän kirjaa. Se on maailman myydyin kirjasarja ja kirjoista on tehty myös suosittuja elokuvia. Harry Potter -kirjoja on myyty yli 500 miljoonaa kappaletta ja elokuvasarjakin on yksi kaikkien aikojen suosituimmista elokuvasarjoista. Tässä pelissä selvitetään kuka tietää eniten Harry Potterista! Kuka muistaa Harry Potter kirjojen ja elokuvien tapahtumat ja henkilöt parhaiten?

Kuinka paljon tiedät Harry Potterista?

Harry Potter Tietopeli selvittää, kuinka paljon todella tiedät Harry Potterista ja hänen maailmastaan. Peli sisältää yhteensä 840 kysymystä kahdeksan Harry Potter elokuvan tutuista ja vähän erikoisemmistakin asioista. Kysymykset liittyvät Tylypahkaan ja sen väkeen sekä taikaolentoihin ja Harry Potterin pelottaviin vastustajiin. Lisäksi kysymyksissä selvitetään tietojasi kaikista niistä tapahtumista, jotka johtivat viimeiseen taisteluun.

Harry Potter Tietopelissä tapaat Harry Potter -kirjasarjan ja elokuvien hahmoja, kuten Hermionen, Ronin, Ginnyn, Hagridin ja Albus Dumbledoren. Oletko valmis käymään Velhojen taistelun tylypahkan herruudesta? Tällä kertaa taistellaan tietojen avulla.

Harry Potter Tietopeli -pelipakkauksen sisältö

  • 420 korttia, joissa on yhteensä 840 kysymystä
  • 12 pelimerkkiä (3 kutakin väriä)
  • 4 pelinappulaa
  • pelilauta
  • säännöt

Harry Potter Tietopeli on suomenkielinen.

Harry Potter Tietopelin esittelyvideo

Tutustu Harry Potter tietopeliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 2-4
Peliaika: 30 min


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Terra tietopeli (2. laitos)
Tieto Taito Temppu Lautapeli
Fauna (2.laitos)
Maailman ihmeetTuotteen hakusanat: Harry, Potter, Tietopeli, Hinta, edullisesti, lautapeli, peli, Tylypahka, kuinka, paljon, tiedät, perhepeli, kysymykset, tieto
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.