HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Terraforming MarsTuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 39,90 €

Lisää koriin kpl


Terraforming Mars edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Vuoden 2019 strategiapeli Terraforming Mars nyt edullisesti hintaan 39,90 euroa!

Terraforming Mars strategiapelissä pelaajat edustavat suuryrityksiä ja muuntavat Marsia maankaltaiseksi. Suuryhtiöt kilpailevat toisiaan vastaan pyrkiessään muokkaamaan Marsista asumiskelpoisen planeetan. Haasteita riittää, kun lämpötila tulee nostaa riittävän korkeaksi, hengitettävää ilmaa pitää luoda ja meret pitää myös muodostaa. Kun maankaltaistuminen etenee, Maasta saapuu siirtolaisia asuttamaan Marsia.

Pelissä kerätään pisteitä, joita kertyy pääasiassa neljällä tavalla. Jokainen maankaltaistumista edistävä askel tuottaa pisteen, pelin aikana pelatuista korteista voi saada pisteitä, pelin aikana saavutetuista tietyistä virstanpylväistä saa pisteitä ja palkintojen rahoittaminen tuottaa myös pisteitä.

Peli päätty kun Mars on riittävän paljon maan kaltainen eli happea ja meriä on riittävästi ja lämpötila on riittävän korkea. Pelin päättyessä se pelaaja voittaa, joka on onnistunut keräävään eniten pisteitä.

Terraforming Mars lautapeliä pelataan pitkästi korttien avulla. Korttien avulla pyritään edistämään maankaltaistumista. Pelissä on käytössä kolmenlaisia kortteja: Punaiset kortit ovat kertakäyttötapahtumia edustavia kortteja, vihreät pysyviä kortteja ja siniset kortit antavat joka sukupolvi käytettäviä toimintoja. Joidenkin korttien pelaamiseen liittyy rajoituksia. Jonkun kortin voi esimerkiksi pelata vasta kun maankaltaistuminen on edistynyt tiettyyn vaiheeseen ja toisen kortin taas vasta silloin, kun jotkut muut kortit on pelattu ensin.

Pelin säännöt ja kortit ovat kokonaan suomennettuja.

Sisältö:

  • suomenkielinen ohjekirja
  • pelilauta
  • 200 pelimerkkiä
  • 200 resurssimerkkiä
  • 5 pelaajalautaa
  • 233 korttia
  • 80 pelilaattaa

Ikäsuositus: 12+
Pelaajamäärä: 1-5
Peliaika: 120 min


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Junapeli
Monopoly Ultimate Banking
Splendor
Ticket To Ride London
Backgammon matkapeli
Dominion - Rajaseudut (6. lisäosa)
Carcassonne Lohikäärme ja Linnanneito (uusi versio)
Ubongo
A la Carte
Pentago
Blokus
X-tiles
Hit The Hat
Pipsa Possu Villikissa
Triominos OriginalTuotteen hakusanat: Terraforming, Mars, lautapeli, edullisesti, Hinta, vuoden, strategiapeli, 2019, aikuisille, aikuisten, peli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.