HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


DixitTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit
Kohderyhmät: Lapsille, Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 24,50 €Dixit peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 24,50 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit

Dixit lautapeli edullisesti!

Hanki Dixit lautapeli nyt meiltä todella edullisesti hintaan 24,50 euroa!

Dixit on suosittu palkintoja voittanut peli

Dixit on suosittu kysely- ja bluffauspeli. Se on voittanut lukuisia pelialan palkintoja sekä Suomessa että maailmalla (esimerkiksi Vuoden Peli ja Spiel des Jahres).

Vihjeitä, hämäyskortteja ja arvauksia

Dixit lautapelissä yksi pelaajista valitsee yhden kädessään olevista korteista ja keksii korttiin liittyvän vihjeen. Vihjeen kuultuaan muut pelaajat valitsevat omista korteistaan hämäyskortin, joka heidän mielestään on vihjeeseen sopiva. Kortit sekoitetaan ja laitetaan pöydälle. Kaikki muut paitsi vihjeen kertonut pelaaja yrittävät arvata, mikä korteista oli oikea kortti, johon vihje annettiin.

Hyvä vihje ei ole liian helppo eikä vaikea

Vihjeen kertonut pelaaja saa pisteitä sen mukaan, kuinka moni pelaaja on arvannut kortin oikein. Parhaat pisteet saa, mikäli vain yksi pelaaja onnistuu arvaamaan oikean kortin. Pisteitä sen sijaan ei tule silloin, jos kaikki tietävät oikean kortin tai kukaan ei onnistu sitä arvaamaan. Hyvä vihje on siis sellainen, ettei se ole liian helppo eikä liian vaikea.

Pisteitä myös oikein menneistä arvauksista

Korttia arvatessa oikein menneestä arvauksesta saa pisteitä. Hämäyskortin laittaneet pelaaja voivat saada myös pisteitä arvausten osuessa omaan hämäyskorttiin. Jos kukaan ei arvaa oikeaa korttia (eli vihje on liian vaikea), arvaajat saavat pisteitä.

Dixit on hauska peli koko perheelle

Hyvä mielikuvitus on loistava apu tässä koko perheelle sopivassa hauskassa seurapelissä. Dixit on monenlaisille ja monen ikäisille pelaajille soveltuva peli. Sitä on hauska pelata niin perheen kesken kuin vaikka kaveriporukassakin.

Dixit on upeasti kuvitettu peli

Dixit on visuaalisesti todella kaunis peli. Kortit ovat upeasti kuvitettuja ja ne todella ruokkivat mielikuvitusta.

Dixit pelipakkauksen sisältö:

  • 84 korttia
  • Pelilauta (laatikon sisällä)
  • 6 puista jänistä
  • 36 äänestysmerkkiä
  • ohjekirja

Laajenna Dixit lautapeliä lisäosilla

Dixit lautapeli on laajennettavissa useiden eri lisäosien avulla. Dixitin lisäosat sisältävät uusia upeasti kuvitettuja kortteja. Lisäosien avulla peli tulee entistä mielenkiintoisemmaksi ja monipuolisemmaksi.

Kaikki nämä Dixit-pelin lisäosat ovat tällä hetkellä saatavana verkkokaupastamme

Lisätietoa Dixit pelistä

Tutustu Dixit peliin esittely- / arvosteluvideon avulla. Videon pääset katsomaan tästä linkistä. Linkki vie Youtubessa olevaan videosisältöön.

Lisää tietoa Dixit-pelistä löytyy Lautapelioppaan Dixit-seurapelin avostelusta. Pääset lukemaan tuon arvostelun tästä linkistä.

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 3-6
Peliaika: 30 min


Suosittelemme tämän tuotteen ostajalle myös seuraavia tuotteita:
Dixit 2 - Quest
Dixit 3 - Journey
Dixit 4 - Origins
Dixit 5 - Daydreams
Dixit 6 - Memories
Dixit 7 - Revelations
Dixit Odyssey
Dixit 8 - Harmonies
Dixit 9 - Anniversary
Dixit 10 - Mirrors

Tuotteen hakusanat: Dixit, seurapeli, bluffauspeli, vuoden, peli, edullisesti, hinta, korttipeli, lautapeli, partypeli, lapsille, perheille, aikuisille
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.