HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Tieto Taito Temppu LautapeliTuotemerkki: Peliko
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit
Kohderyhmä: Lapsille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 15,50 €

Hinta sis. alv 24%.Peliko Tieto Taito Temppu Lautapeli peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 15,50 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit

Tieto Taito Temppu Lautapeli nyt edullisesti hintaan 15,50 euroa!

Opettava ja hauska lautapeli

Tieto Taito Temppu Lautapeli -peli on alle kouluikäisille lapsille sekä nuorille koululaisille tarkoitettu opettava sekä hauska lautapeli. Pelissä liikutaan pelilaudalla noppaa heittämällä ja suoritetaan erilaisia tehtäviä. Pelilauta kuvaa yhtä kalenterivuotta. Pelilautaan ei ole merkitty lähtöä eikä maalia. Tarkoituksena on, että jokainen pelaaja aloittaa pelin oman syntymäpäivänsä kohdalta ja päättää pelinsä samaan kohtaan.

Tieto Taito Temppu Lautapeli lautapelin ruuduissa valitaan yksi seuraavista

  • Tieto: Tietotehtävät ovat tietokilpailukysymyksiä, joihin saattaa löytyä monta eri vastausta. Vastauksia ei löydy kortteihin painettuna, vaan pelaajat päättelevät itse oikean vastauksen.
  • Taito:Taitotehtävät liittyvät matemaattiseen tai kielelliseen osaamiseen.
  • Temppu:Tempputehtävät ovat liikunnallisia tehtäviä. Tehtävissä liike on melko pienimuotoista ja usein vaaditaan myös päättelykyä.

Pelin tavoitteena on tarjota erilaisille lapsille mahdollisuus pärjätä ja viihtyä saman pelin ääressä. Pelin aikana olisi tarkoitus keskustella lapsia askarruttavista asioista, esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelusta, ikäeroista jne.

Ikäsuositus: 3+
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: 15 min.

Peliko

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Maailman ihmeet
Terra tietopeli (2. laitos)
Fauna (2.laitos)Tuotteen hakusanat: Tieto, Taito, Temppu, peli, lautapeli, edullisesti, hinta, opettava, tietopeli, lastenpeli, lapsille
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.