HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.Geomag rakennussarjat

Geomag rakennussarjat logo

Geomag on magneettisiin voimiin perustuva rakennussarja. Ensimmäiset Geomag-rakennussarjat koostuvat tangoista, joiden molemmissa päissä on neodyymi-magneetti. Tankoja voidaan liittää toisiinsa pienien metallipallojen välityksellä. Näistä magneettisista liitoksista muodostuu lujia, mikä mahdollistaa hyvin monipuolisten rakennelmien tekemisen. Idean tällaiseen rakennussarjaan keksi ja patentoi sveitsiläinen Claudio Vincetelli vuonna 1998. Vuosien saatossa Geomag-rakennussarjat ovat monipuolistuneet huomattavasti. Niihin on tullut mm. väriloistoa ja staattisiin rakennelmiin on tullut mukaan liikkuvia mekaanisia osia. Näin on syntynyt lukuisia erilaisia sarjoja. Jokainen sarja eroaa muista omilla ominaisuuksillaan.

Geomag-rakennussarjat jaotellaan kahteen pääsarjaan, jotka ovat CLASSIC ja KOR. Seuraavassa esitellään lähes kaikki tällä hetkellä markkinoilla olevat sarjat. Tämä esittely on ainakin tätä tehtäessä ainoa suomenkielinen esittely, jossa kaikki sarjat on koottu yhteen. Uskomme esittelystä olevan hyötyä hankittaessa laadukkaita Geomag-rakennussarjoja.


GEOMAG CLASSIC

Kaikki GEOMAG CLASSIC tuotteen rakennussarjat perustuvat perinteisiin magneettisiin tankoihin ja metallikuuliin. Joissakin sarjoissa on mukana erilaisia levyjä rakenteiden vahvistamiseksi ja monipuolistamiseksi. Joissakin sarjoissa on myös liikkuvia mekaanisia osia.

Kaikki CLASSIC-tuotteiden sarjat ovat keskenenään yhteensopivia. Jos Sinulla on jo yhden sarjan tuotteita, voit täydentää niitä muilla CLASSIC-tuotteilla.

Geomag Color -sarja

Geomag Color -sarjalle on tunnusomaista kirkkaat värit. Perusosina ovat magneettiset tangot ja metallikuulat. Joissakin rakennuspaketeissa mukana on myös yksittäisiä värikkäitä alustoja, lähinnä rakennelmien tukemiseen.

Geomag Color rakennussarjat
Esimerkki Geomag Color -sarjasta

Geomag Panels -sarja

Geomag Panels -sarjassa on magneettisten tankojen ja metallikuulien lisäksi läpinäkyviä, kirkasvärisiä, kolmion- ja nelikulmionmuotoisia levyjä. Näillä saat aikaan värikkäitä ja kestävämpiä rakenteita.

Geomag Panels rakennussarjat
Esimerkki Geomag Panels -sarjasta

Geomag Glitter -sarja

Geomag Glitter -sarjan säkenöivät tangot ja värikkäät levyt luovat kirkkaita ja maagisia efektejä rakennelmiin.

Geomag Glitter rakennussarjat
Esimerkki Geomag Glitter -sarjasta

Geomag Pink -sarja

Geomag Pink -sarja koostuu heleistä pinkin värisistä magneettitangoista sekä kolmion- ja neliönmuotoisista levyistä. Näillä osilla voit luoda kauniita ja kestäviä rakenteita.

Geomag Pink rakennussarjat
Esimerkki Geomag Pink -sarjasta

Geomag Glow -sarja

Geomag Glow -sarjan fosforoiduilla osilla voi rakentaa pimeässä näkyviä, todella vaikuttavia rakennelmia. Sarja sisältää tankoja, kuulia ja yksittäisiä alustalevyjä. Tähän sarjaan on tulossa uusia laajempia kokonaisuuksia.

Geomag Glow rakennussarjat
Esimerkki Geomag Glow -sarjasta

Geomag e-Motion -sarja

Geomag e-Motion on dynaaminen sarja, jossa on osat ja ohjeet erilaisten pyörivien rakennelmien rakentamiseen. Kun pyörivissä rakennelmissa on mukana Glow-sarjan fosforoituja osia, syntyy yllättäviä optisia ilmiöitä.

Tämä sarja on korvaantunut monipuolisemmalla Mechanics-sarjalla.

Geomag e-Motion rakennussarjat
Esimerkki Geomag e-Motion -sarjasta

Geomag Mechanics -sarja

Geomag Mechanics -sarjassa klassisia rakennussarjoja on laajennettu uusilla mekaanisilla osilla, jotka mahdollistavat uudentyyppisten liikkuvien rakennelmien luomisen. Liitoksissa käytettävien metallipallojen avulla voit rakentaa mm. kuulalaakereita ja saada aikaan liikettä, mikä ei ole mahdollista aiemmissa sarjoissa. Voit saada liikkeen alkuun esimerkiksi kädelläsi tai “mekaanisella napilla”. Liike syntyy magneettisten poisto- ja vetovoimien ansiosta.

Hyvän kuvan tämän sarjan tuotteista saat youtube-linkistä
https://www.youtube.com/watch?v=OOFfjgEqetU

Geomag Mechanics rakennussarjat
Esimerkki Geomag Mechanics-sarjasta

Geomag Wheels -sarja

Geomag Wheels -sarjassa voit rakentaa ajoneuvoja magneettisilla tangoilla, metallipalloilla ja sarjaan liittyvillä pyörillä.

Geomag Wheels rakennussarjat
Esimerkki Geomag Wheels-sarjasta

Geomag Black and White -sarja

Geomag Black and White -sarja edustaa Geomagin uusinta tyyliä Classic-sarjaan. Sarja koostuu mustista magneettitangoista sekä valkoisista kolmion ja neliön muotoisista levyistä. Näillä osilla voit luoda hienoja ja kestäviä rakenteita.

Geomag Black and White rakennussarjat
Esimerkki Geomag Black and White -sarjasta

KOR-tuotteet

GEOMAG KOR-tuotteet perustuvat patentoituun systeemiin, joka koostuu magneettisista sektoreista, jotka kiinnitetään metallikuulan ympärille. Näistä muodostuu rakennelman pallomainen ydin, jonka osia voidaan pyörittää vapaasti metallipallon ympäri.

Ytimen osia on kahdenlaisia. Toisissa osissa päällepäin jäävä pinta on joko neliö ja toisissa osissa kolmio. Ydin päällystetään muovisilla kuoriosilla. Näin muodostuu rugby-pallon muotoinen rakennelma, jota voidaan muotoilla pyörittämällä ydinelementtejä lähes rajattomasti. Kun sarjaa täydennetään vielä erilaisilla lisäosilla, kuten silmillä ja hännillä, saadaan aikaan eläimiä, avaruusolioita, supersankareita, mielikuvitusolioita yms...

KOR-tuotesarjojen rakannelmat ovat eräänlaisia 3D-palapelejä.Geomag Color -sarja

Geomag Color -sarjassa on yhdistelmiä on lähes rajattomasti Ihastut varmasti hahmojen suuriin silmiin ja värikkyyteen. Tätä sarjaa on laajennettu erillisillä kuoriosilla, jolloin on muodostunut Kor 2.0-sarja.

Geomag Color / Kor 2.0 rakennussarjat
Esimerkki Geomag Color-sarjasta / Kor 2.0 -sarjasta.

Geomag Tazoo -sarja

Geomag Tazoo mahdollistaa monipuolisien eliöiden rakentamisen. Voit rakentaa esimerkiksi mustekalan, hain, valaan, liskon ja käärmeen. Ydin- ja kuoriosien lisäksi paketeissa on lisäosina mm. silmiä, häntiä yms. Oheisessa kuvassa on ko. sarjaan kuuluva Jelo-rakennussarja.

Geomag Tazoo rakennussarjat
Geomag Tazoo-sarjan Jelo-rakennussarja

Geomag Proteon -sarja

Geomag Proteon -sarjan tuotteet sisältävät erilaisten taistelevien hahmojen rakennussarjoja.

Geomag Proteon
Esimerkki Geomag Proteon -sarjasta

Geomag Kor 2.0-sarja

Geomag Kor 2.0 -sarja mahdollistaa rakentaa hahmoja siten, että samaan ydinosaan voidaan laittaa erilaiset kuoret tai yhdistellä siihen erivärisiä kuoria. Kun omistat jo pakkauksen, jossa on ydinosa ja yhdet kuoriosat, saat aikaan lisävärikkyyttä hankkimalla vain lisää edullisia kuoriosia.

Geomag Kor 2.0 rakennussarjat
Esimerkki paketista, joka sisältää vain Geomag Kor 2.0-sarjan kuoriosat.


Tutustu HyväPeli.fi -verkkokaupan Geomag-valikoimaan

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.